top of page

Gevelreiniging

Uw specialist in gevelrenovatie

Uw gevel reinigen, dat is ons vak! Onze specialisten beheersen verschillende renovatietechnieken en reinigen uw gevel zodat hij er weer als nieuw uitziet.

Batiright is gespecialiseerd in hogedrukreiniging met verzadigde waterstoom en andere zandstralingstechnieken. Dankzij ervaring en knowhow garanderen wij u dat de werken met de grootst mogelijke zorg en met het oog op een zo mooi mogelijk resultaat worden uitgevoerd.
 

Aarzel niet langer en vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Voordelen van een gereinigde gevel

Waarom de gevel van uw woning laten reinigen of renoveren? Daar zijn meerdere redenen voor. Een gevelrenovatie is niet alleen een kwestie van schoonheid.
 

Deze restauratie zorgt ook voor het behoud van uw onroerend goed en beschermt het tegen door vervuiling veroorzaakte corrosie en aftakeling door weersinvloeden. Bovendien geeft een gereinigde gevel een meerwaarde aan uw gebouw.
 

Doe dus een beroep op Batiright en geef uw gevel een schoonmaakbeurt.

Reiniging Anderlecht

Verschillende technieken

Batiright gebruikt verschillende reinigingsmethoden maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn ongelofelijk efficiënt. Voor het reinigen of opknappen van (bakstenen) gevels bieden wij volgende reinigingsmethoden aan:

hogedrukreiniging

reiniging met verzadigde stoom: de zachtste methode voor het te behandelen oppervlak,

gommage met nat granulaat met behulp van het TORBO-systeem,

Vaak worden verschillende methoden gecombineerd om uw gevels zo efficiënt mogelijk te reinigen.

aerogommage: een reinigingsmethode met gommage met droog granulaat onder lage druk,Aéro-gommage : procédé de nettoyage par gommage à sec et à basse pression

reiniging met hydrogommage

hydropneumatisch zandsteenpolijsten: zandstralingstechniek met een waterstraal,

tensioactieve producten: chemische reiniging, reiniging met water: gedurende een bepaalde tijd loopt er water over de gevel en wordt de gevel onder hoge druk afgespoeld.

Ruissellement d’eau: écoulement d’eau pendant un certain temps et rinçage à haute pression

bottom of page