Waterafstotende gevelbekleding

Batiright, uw partner in waterafstotende gevelbekleding

Met het verstrijken van de jaren worden gevels van huizen minder en minder sterk. De waterafstotende gevelproducten zorgen ervoor dat de muren van uw woning waterdicht worden gemaakt en beschermd zijn tegen externe factoren die vocht kunnen doen binnendringen en verkleuringen of zelfs mos-, algen- of schimmelvorming of witte zoutvlekken op de muren kunnen veroorzaken.

De buitenmuren impregneren met een waterafstotend middel is een preventieve maatregel om de muren van woning te beschermen. Batiright is de bevoorrechte partner voor waterafstotende behandelingen van gevels. Wij komen overal in Brussel maar ook in de rest van België onze diensten leveren.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Vraag een offerte aan

Methode voor waterafstotende behandeling van een gevel

Bij Batiright maken wij gevels van baksteen, beton, steen, pleisterwerk of elke andere ondergrond waterafstotend.


Onze waterafstotende producten voor gevels zijn kleurloos en worden op het oppervlak aangebracht tot het oppervlak verzadigd is. Dit gebeurt met een pistool, een roller, een verstuiver of soms zelfs gewoon met een borstel.

Doe beroep op een expert, ontvang een gratis prijsofferte!

Bij de keuze van de producten houden wij rekening met de porositeit van de ondergrond. Het aanbrengen van waterafstotende producten moet door een specialist gebeuren. Zo niet, kan uw gevel beschadigd raken. Batiright is de bevoorrechte partner voor dit soort werken! Aarzel niet om contact op te nemen als u meer informatie wenst.

Contacteer ons vandaag nog

Voordelen van een waterafstotende gevel

Een gevel is veel beter beschermd wanneer hij is behandeld met waterafstotende producten. Bovendien biedt zo'n waterafstotende behandeling tal van voordelen:

  • beschermt afdoende tegen vocht

  • thermische isolatie: besparing op de verwarmingsfactuur want de muren blijven droog

  • beschermt het geveloppervlak tegen veroudering

  • zorgt voor kleurbehoud van de ondergrond want het waterafstotende product is kleurloos en doorschijnend

  • vertraagt degradatie door vervuiling

  • voorkomt mos en schimmels

  • laat de muren ademen

  • vermijdt uitzetting en scheurtjes door ijsvorming

Wacht niet tot uw gevel begint af te takelen! Doe nu meteen een beroep op de expertise van Batiright en laat uw muren waterafstotend maken!