Gevelisolatie & bepleistering in Brussel

Uw specialist in gevelisolatie

Opstijgend vocht, salpeter, vochtvlekken, mos, binnendringend vocht, ... De oplossing? Laat uw gevel renoveren en tegelijkertijd een isolerende en waterafstotende laag op uw muren aanbrengen zodat ze 100 % waterdicht worden!

Batiright kan als specialist in gevelisolatie ook waterafstotende gevelbekledingen of bepleistering aanbrengen om uw muren te beschermen tegen binnendringend vocht en de daarmee gepaard gaande gevolgen voor uw woning.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Vraag een offerte aan

Batiright voert werken uit in Brussel, Vlaanderen en Wallonië. Onze teams van gespecialiseerde, hoog gekwalificeerde medewerkers komen overal in België om uw bouwwerven op een professionele manier tot een goed einde brengen.

Wij komen ter plaatse uw gevel isoleren

Een gevelisolatie kan worden aangebracht tijdens gevelrenovatiewerken maar ook bij de plaatsing van een nieuwe gevel. Onze competente professionals kunnen ook de gevelisolatiewerken op zich nemen:

  • waterdicht maken van alle soorten platte daken en terrassen

  • aanbrengen van isolerende bekledingen op buitengevels

  • mortelwerken

  • gevelbepleistering

  • isolatie van gemeenschappelijke muren

  • isolatie van tussenwanden

Waarom kiezen voor gevelisolatie?

Door uw gevel te isoleren, krijgt uw woning een hernieuwde look en bovendien draagt de isolatie bij tot het behoud van uw onroerend goed. De voordelen van gevelisolatie zijn legio.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Uw gevel met behulp van een waterafstotende behandeling waterdicht maken, beschermt uw woning in de eerste plaats tegen erosie door weersinvloeden (regen, ijs, sneeuw) en de daarmee gepaard gaande gevolgen (mos, schimmel, witte vlekken, salpeter, opstijgend vocht, enz.). Maar daarnaast helpt een goede gevelisolatie u ook geld en energie te besparen!

Kortom, een investering die zijn geld dubbel en dik waard is!

Contacteer ons