top of page

Gevel cementeren in Brussel

Specialist in gevelcementering

Batiright, specialist in gevelwerken, brengt uiteraard ook de cementbekleding op uw gevel aan. Cement is grijs van kleur maar om hem wat meer pit en kleur te geven, kunnen wij er een verflaag op aanbrengen. Dat is wat wij noemen in de massa gekleurd cement. Hoe lichter het cement, hoe meer de kleur naar voren zal komen.
 

U kunt kiezen uit een ruime waaier kleuren. En uiteraard zorgen wij er ook voor dat de door u gekozen kleur op de cementlaag wordt aangebracht! Kies bij de gevelbekleding voor cementering want dat is een van onze specialiteiten!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Reparatie van gevelcementwerk

Naast het cementeren biedt Batiright ook zijn diensten aan voor renovatieprojecten en de reparatie van beschadigd cement. Wij herstellen barsten, verwijderen het volledige cementwerk van uw gevel en brengen een hoogwaardige, nieuwe cementlaag aan.

 

Voordat wij het oude cementwerk eraf schrapen, onderzoeken we eerst waar de onstabiele delen zich bevinden. Tot slot gaan wij over tot de reparatie en brengen een nieuwe cementlaag van topkwaliteit aan. En ook de afwerkende bepleistering met behulp van de allerbeste producten die er op de markt verkrijgbaar zijn, nemen wij voor onze rekening.

Ontvang een gratis prijsofferte!

U zoekt een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen en repareren van cementwerk? Voor al uw gevelcementeringen kunt u rekenen op de expertise van Batiright! Aarzel niet langer en vraag ons advies of een gratis prijsofferte! Wij leveren strikt volgens de gestelde termijnen op basis van onze transparante en nauwkeurige prijsofferte zonder verrassingen.

De voordelen van gevelcementering

Gevelcementering vormt de perfecte bescherming voor de buitenmuren van uw huis. Het cementwerk is stevig, vochtbestendig en beschermt uw buitenmuren tegen weersinvloeden.

 

Bovendien werkt het alle eventuele fouten en oneffenheden weg die tijdens de renovatiewerken zijn ontstaan. Het strijkt het muuroppervlak glad zodat u een onberispelijk en verzorgd resultaat krijgt.

 

Onze cementeringsspecialisten komen ter plaatse op bouwwerven in Brussel, Wallonië en Vlaanderen. Dus het maakt niet uit waar uw huis zich bevindt, u kunt steeds een beroep doen op onze expertise, knowhow en deskundigheid!

bottom of page