top of page

Herstelwerk van gevelbeton

Doe beroep op Batiright, krijg een gratis offerte!

Uw gevelbeton is beschadigd of aangetast door roest? Doe dan een beroep op Batiright, dé specialist in betonreparatie en behandeling van bewapening in Brussel en overal elders in België! Aarzel niet langer en vraag een gratis prijsofferte!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

De referentie in het herstelwerk van gevelbeton

Batiright is ook expert in het herstellen van betonnen gevels, balkons en daklijsten. Wij herstellen barsten en betonschade die uw woning doorheen de jaren heeft opgelopen.

 

Maar hoe komt het toch dat beton verzwakt? Beton is ongetwijfeld een uiterst stevig materiaal maar door een slecht onderhoud of een gebrekkige uitvoering of constructiefouten kan een reparatie noodzakelijk zijn.

 

Corrosie aan de bewapening kan barsten in het beton of zelfs betonverzakkingen veroorzaken. Wij bij Batiright zijn specialist in het herstellen en renoveren van beton en bieden u dan ook alleen maar duurzame oplossingen aan!

Batiright herstelt uw betonwerken

Voor al uw betonbouwwerken verzekert Batiright u een duurzame en deskundig uitgevoerde reparatie. Beton repareren omvat verschillende stappen, zijnde:

het aangetaste beton peilen om de graad van degradatie te bepalen

de beschadigde delen van het wapeningsstaal schrapen

de bewapening ontdoen van alle corrosie

het ijzerwerk en de betonbewapening voorzien van een beschermingslaag,

het staal verstevigen of vervangen indien nodig,

het beton repareren met hoogwaardige mortel.

Batiright brengt op de herstelde oppervlakken waterafstotende producten of een flexibele verf aan om zo een beschermende en tegelijkertijd mooie gevelafwerking te verkrijgen.

bottom of page