top of page

Gevel reiniging met verzadigde stoom

Eenvoudige, efficiënte én milieuvriendelijke gevelreiniging

De gevel reinigen met verzadigde stoom is een techniek die erin bestaat verzadigde waterstoom onder hoge druk tegen de gevel aan te spuiten. Met deze methode wordt al het licht aangekoekte vuil verwijderd.

 

Deze methode van gevelreiniging is milieuvriendelijk en niet agressief waardoor het materiaalbeslag behouden blijft: de ondergrond wordt immers niet aangetast. Het is een eenvoudige en efficiënte methode die wordt aanbevolen voor glad beton en natuursteen. Is ook heel geschikt voor periodiek onderhoud van gevels.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Waarom reinigen met verzadigde stoom?

Gevelreiniging met verzadigde stoom Bij de reinigingsmethode met verzadigde stoom wordt onder druk verzadigde stoom tegen het oppervlak gespoten. Er wordt hierbij gebruikgemaakt van een spuitmond die wordt gevoed door drukstoomgeneratoren met een temperatuur tussen 100 en 150°C.

De verstoven stoom moet verzadigd zijn om een condenseffect te generen en het water over het te reinigen oppervlak te laten lopen.

Een reiniging met deze techniek verloopt als volgt:

Afzettingen en vuil worden weekgemaakt door gecondenseerd water tegen het oppervlak aan te spuiten waardoor het water over de gevel stroomt;

Het vuil komt los door de verhoogde temperatuur;

Ontvang een prijsofferte voor de reiniging van uw gevel!

Zijn de bakstenen van uw gevel aangetast door vuil en verontreinigingen? Dan bent u bij Batiright aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in gevelreiniging met verzadigde stoom. Aarzel niet en vraag een gratis prijsofferte of meer informatie over onze andere gevelreinigingstechnieken!
 

Wij zijn dan wel gelegen in Brussel maar ons werkgebied bestrijkt heel België. U kunt dus altijd een beroep op ons doen, ongeacht waar uw pand zich bevindt.

Het opgeloste vuil wordt afgevoerd door het stromende water dat ontstaat doordat de verzadigde stoom afkoelt.

bottom of page