top of page

Hervoegen van gevels in Brussel

Uw specialist in gevelherstelling & hervoegen van gevels

Batiright is ook gespecialiseerd in het hervoegen van gevels & gevelherstelling bij renovatieprojecten. Een hervoegde gevel oogt niet alleen mooier, hij is ook functioneel.

Een hervoegde gevel heeft immers een isolerende functie en beschermt de gevel tegen binnendringend water.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Wij staan voor u klaar en bieden volgende hervoegingswerken aan:

volledige hervoeging van uw gevel herstelling van voegen (ont- en hervoegen)

reiniging van de gevelvoegen

aanbrengen van soepele voegen tussen stenen

aanbrengen van trillingsbestendige voegen

aanbrengen van waterbestendige voegen

Installatie van waterdichte verbindingen in de massa

Alle waterbestendige producten die door Batiright worden toegepast, beschikken over een WTCB-garantie. Bovendien beschermen deze producten optimaal tegen weer en wind en vervuiling.

Een gedeeltelijke reparatie van uw gevel?

En de voegen moeten dezelfde kleur hebben? Bij Batiright herstellen wij ook baksteenvoegen. Wij brengen hiervoor een waterbestendig product aan op de voegen om ze duurzamer te maken.

Indien een deel van de gevel van uw gebouw moet worden hersteld, zullen onze vaklui bij de hervoegingswerken rekening houden met de kleur van de bestaande voegen.
 

U stelt barsten vast of uw voegen laten los? U wilt de voegen laten herstellen om een deel van uw gevel op te knappen? Dan bent u bij Batiright aan het juiste adres!

Gevelherstelling & hervoegingswerken: gratis offerte!

Batiright staat als gevelreinigingsspecialist voor u klaar op werven overal in België: het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Wallonië, Vlaanderen, het maakt niet uit.U wilt de muren van uw nieuwe huis laten hervoegen en u zoekt een bedrijf dat kwaliteit aflevert?

Dan bent u bij Batiright aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende prijsofferte.

bottom of page