top of page
Page-renovation-facade.jpg

Gevel metselen & metselwerk in Brussel

Kleine gevelrenovatie metselwerk

Als bedrijf actief in de herstelling en renovatie van gevels, biedt Batiright u aan om de gevels van uw gebouw te herstellen in Brussel, maar ook in Vlaanderen en Wallonië.

Onze professionele teams voeren kwaliteitswerk uit voor uw gevelmetselwerk. Wij verzorgen de renovatie van de muren, inclusief stappen zoals het verwijderen van voegen, het reinigen van bakstenen en het opnieuw voegen.

Zijn de wanden van uw gevel in slechte staat? Om te profiteren van kwaliteitswerk, vertrouwt u uw metselwerkrestauratiewerk toe aan een expert zoals Batiright! Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte of om te profiteren van ons professioneel advies.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Zo voeren wij volgende metselwerken uit:

onderhoud en restauratie van gevels

opknappen van gevels

verschillende methodes van gevelreiniging

voor baksteen en steen

afschrapen van baksteen via de aerogommagetechniek

zandstraling

hogedrukreiniging en waterafstotende behandeling

Onze specialiteit: metselen van gevels

Ook in metselwerk bij de reiniging of renovatie van gevels kunnen wij een uitgebreide expertise voorleggen. Bij Batiright kunt u terecht voor diverse soorten metselwerk van gevels.

Licht metselwerk bij gevelrenovatie

Batiright is een bedrijf dat zich bezighoudt met gevelreparatie en -renovatie. Wij kunnen de gevels van uw onroerend goed weer in zijn oorspronkelijke staat herstellen. Onze professionele teams leveren hoogwaardig metselwerk af. U kunt bij ons terecht voor de renovatie van muren, alsook voor de tussenstappen zoals het ontvoegen, reinigen van de bakstenen en hervoegen.

Zijn de muren van uw gevel in slechte staat? Zoekt u een firma die kwaliteit hoog in het vaandel draagt? Vertrouw dan de reparatie van het metselwerk toe aan een expert zoals Batiright!

De expert bij uitstek in Brussel voor het metselen van gevels

Batiright met zetel in Vorst biedt u zijn diensten aan in Brussel maar ook in Vlaanderen en Wallonië. U zoekt een specialist in gevelmetselwerk? Zoek niet langer!
 

Batiright is de expert bij uitstek voor dergelijke werken! Aarzel niet langer en vraag een gratis prijsofferte of vraag advies aan onze professionele adviseurs en kies samen met hen de beste oplossing.
 

Wilt u meer inlichtingen of een opgefriste gevel? Wij staan voor u klaar!

bottom of page