top of page

Gevel verven & schilderen in Brussel

Ervaring en knowhow in het schilderen van gevels

Ook voor de schilderwerken van gevels kunt u op Batiright rekenen. Onze gespecialiseerde gevelschilders beschikken over alle noodzakelijke ervaring en knowhow om op een efficiënte wijze schilderwerk van topkwaliteit af te leveren.
 

Uw gevel speelt een bepalende rol in de esthetische uitstraling van uw huis. Begint de gevel te verouderen of is het mooie ervan af? Batiright wil uw gevel met alle plezier in een nieuw jasje steken! Want een verzorgde gevel vormt meteen een meerwaarde voor uw huis. Wij bieden u een ruim assortiment aan kleuren en bekledingen aan zodat uw gevel helemaal volgens uw smaak en eisen wordt 'ingekleurd'.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Gevel schilderen voor een betere bescherming

Een gevel schilderen is niet alleen een kwestie van schoonheid. Een verflaag beschermt uw buitenmuren immers ook tegen externe factoren. Slecht weer, vervuiling en slijtage stellen uw gevels zwaar op de proef. Daarom kiezen wij voor topkwaliteitsverven. Zo zijn wij - en ook u - zeker van een resultaat van de allerbeste kwaliteit. Onze muurverven zijn allemaal goedgekeurd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Schilderwerk van de buitenkant van uw woning: muren, constructiemateriaal en bewapening

Chez Batiright, nous effectuons tous les travaux de peinture de façade y compris la mise en peinture de vos murs, corniches, châssis, portes, volets, ferronneries, ou toute autre surface à peindre.

Pour la rénovation et la conservation de vos façades d’immeubles, nous travaillons avec des produits professionnels de grande qualité qui assurent :

de muren vochtbestendig maken maar ze tegelijkertijd wel nog laten ademen

een hoge weerstand tegen condensatie bieden

het vuil dat afkomstig is van verontreinigingen afstoten

Onze producten worden zorgvuldig gekozen in functie van het te behandelen oppervlak. Voor oppervlakken in hout gebruiken wij schimmelwerende middelen om schimmelvorming en schade door insecten tegen te gaan. Voor de bewapende delen geven wij de voorkeur aan producten die corrosiebestendig zijn en bestand zijn tegen chemische stoffen. Bij Batiright geldt: voor elke ondergrond het juiste product!

bottom of page