top of page

Reiniging van bakstenen

Reiniging en opfrissen van bakstenen gevels

Waarom zou u uw bakstenen gevel laten reinigen? Doorheen de jaren zetten het vuil en atmosferische deeltjes zich vast op uw gevel. En ook de weersomstandigheden zijn een significante vervuilingsbron voor gevels.

Batiright kan alle soorten bakstenen en natuursteen reinigen. Dankzij de expertise van ons personeel, onze verschillende technieken en ons professioneel materiaal maken wij uw gevel weer als nieuw!
 

Tijdens de gevelreiniging houden wij rekening met het traditionele karakter van de woning en kiezen we steeds de methode die het beste geschikt is voor uw type gevel. Wij werken met milieuvriendelijke, biologische afbreekbare producten die erkend zijn door het WTCB.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Diverse methodes voor de reiniging van baksteen

De gespecialiseerde vaklui van Batiright beheersen diverse reinigingstechnieken voor bakstenen gevels. De gekozen methode hangt af van de aard van de te reinigen ondergrond. Onze werken omvatten volgende activiteiten:

reiniging van alle soorten bakstenen en steen

reiniging van bakstenen onder hoge druk met verzadigde stoom,

hydrogommage of aerogommage: gommage met nat granulaat met behulp van het TORBO-systeem

de originele kleur van geschilderde steen en baksteen weer tevoorschijn halen

alle soorten zandstraling

Gevelreiniging onder hoge druk moet gebeuren door een firma met ervaring. Doe daarom een beroep op de expertise van Batiright! Op ons kunt u rekenen voor alle soorten baksteenreiniging.

Werven in Brussel, Wallonië en Vlaanderen

Ons bedrijf is gevestigd in Brussel maar onze vaklui komen overal in België op werven hun diensten verlenen. Dus ongeacht waar uw pand zich bevindt, wij staan voor u klaar om uw gevel op te frissen. Talrijke klanten stellen groot vertrouwen in ons. U misschien binnenkort ook? Neem snel contact met ons op! U kunt steeds bij ons terecht voor bijkomende informatie.

bottom of page