top of page

Afwerking

Uw specialist in het cementeren en schilderen van gevels

Ook bij de renovatie en restauratie van gevels kunt u een beroep doen op Batiright. Wij zijn gespecialiseerd in het cementeren en schilderen van gevels. Ook voor het opnieuw samenstellen en plaatsen van allerlei soorten lijstwerken en betonreparaties kunt u bij ons terecht.
 

Dankzij onze knowhow en ervaring in alle soorten gevelwerk verzekeren wij u een verzorgde afwerking van topkwaliteit! Ons werkgebied bestrijkt zowel Brussel, Wallonië als Vlaanderen. Aarzel niet langer en bel ons, ongeacht waar uw pand zich bevindt in België! Wij leveren strikt volgens de gestelde termijnen op en onze prijsofferte is transparant, zonder verrassingen. Wij bij Batiright maken uw gevelbekleding helemaal zoals u het wilt!

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Schilderen van gevels: bescherming en isolatie

Wilt u uw gevel er weer als nieuw laten uitzien? Dan is hem laten schilderen de beste oplossing. De gespecialiseerde schilders van Batiright gebruiken kwaliteitsverven die zijn goedgekeurd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
 

Uw gevel schilderen geeft hem een mooie en esthetische uitstraling. Maar tegelijkertijd biedt het ook bescherming tegen schadelijke factoren door weersinvloeden en vervuiling want uw gevel krijgt door het schilderwerk ook een afdoende beschermlaag. 

 

Wilt u hierover meer te weten komen? Ga dan snel naar onze rubriek schilderen van gevels!

Cementbekleding en reparatie van cementwerk

Door uw gevel met cement te bekleden, voorkomt u dat er bij slecht weer vocht binnendringt in uw buitenmuren want een cementbekleding is waterdicht.

Dit is de ideale oplossing om uw buitenmuren in goede staat te houden. Wij brengen de cementbekleding aan, indien gewenst zelfs in de massa gekleurd cement zodat uw cementwerk de door u gewenste kleur krijgt.
 

Dankzij onze knowhow, expertise en ervaring kunnen wij de verschillende stappen in de cementering allemaal voor onze rekening nemen:

peiling van de beschadigde en onstabiele delen

volledige verwijdering van het cementwerk van uw gevel

herstellen van barsten

cementering en bepleistering met topproducten

Gratis prijsofferte voor de reparatie van betonwerk

De specialisten van Batiright staan ook voor u klaar bij betonschade. Zij schrapen de door corrosie aangetaste delen weg, herstellen het oppervlak en behandelen het met geschikte waterafstotende producten. Lees hierover meer in onze rubriek reparatie van betonwerk, of contacteer ons voor een gratis offerte!

bottom of page