top of page

Zandstralen van gevels

Waarom uw gevel zandstralen?

Luchtverontreiniging en de weersomstandigheden tasten het geveloppervlak aan. De bakstenen, stenen en voegen worden zwart door jarenlange opstapeling van verontreinigingen. Wat kunt u daaraan doen? De gemakkelijkste oplossing is uw gevel laten schilderen zodat hij er weer als nieuw uitziet. Maar het nadeel is dat hij daardoor ook zijn charme verliest.

De beste techniek om uw gevel nieuw leven in te blazen, is uw gevel zandstralen. Door zandstraling behoudt uw gevel immers zijn authentieke karakter en charme.

Batiright is gespecialiseerd in zandstraling van gevels en muren. Door gebruik te maken van onze diensten, kunt u de gevel van uw woning er weer als nieuw laten uitzien.

VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN, CONTACTEER ONS!

Zandstraling om uw gevel op te knappen

Een gevel zandstralen is een professionele reinigingstechniek. Deze renovatiemethode laat de gevel van uw woning weer stralen als nieuw.

Zandstraling overal in België, vraag een gratis offerte!

Onze zandstralingswerken omvatten het afschrapen, reinigen, ont- en hervoegen alsook een waterafstotende behandeling. Door de muren waterafstotend te behandelen, verhoogt u de weerstand ervan, waardoor de bakstenen en voegen beter beschermd zijn tegen indringend water.
 

Wij komen uw gevels zandstralen in Brussel en overal elders in België. Op de werken krijgt u een garantie van 10 jaar. U wilt de gevel van uw gebouw laten reinigen? Wilt u meer informatie? Aarzel niet langer en vraag gratis en vrijblijvend een prijsofferte!

Zandstraling is een techniek waarbij onder hoge druk en tegen een hoge snelheid zand tegen de gevel wordt gespoten. Deze reinigingsmethode met aerogommage (luchtverstuiving) is de meest doeltreffende manier om hardnekkig vuil te verwijderen.
 

Toch moeten we erop wijzen dat zandstraling ook bepaalde risico's voor uw gevel met zich meebrengt. Bijgevolg mag deze techniek dan ook alleen door professionals worden toegepast, met het risico dat de ondergrond van uw gevel aangetast wordt. De schade kan echt aanzienlijk zijn. Het reinigen van steen is een heel delicaat werk dat de nodige expertise en speciaal materiaal vereist. Neem dus geen risico en doe een beroep op Batiright. Wij zijn een erkend gevelrenovatie- en zandstralingsbedrijf.

bottom of page